Isnin - Jumaat : 10am-10pm
             Sabtu : 10am-7pm     Ahad : Tutup

WAKTU OPERASI

LATAR BELAKANG

Amar Gadget & enterprise adalah perniagaan yang dimiliki sepenuhnya oleh bumiputera dan telah ditubuhkan secara rasmi pada 27 Ogos 2014, merupakan sebuah perniagaan pemilikan tunggal.

Perniagaan ini telah dimulakan secara sepenuh masa 3 tahun yang lalu secara kecil-kecilan yang dikendalikan sepenuhnya oleh pemilik perniagaan ini sendiri iaitu En. Muhammad Ammar bin Rahim. Bermula dengan membaiki telefon dari satu tempat ke satu tempat sehingga tertubuhnya Amar Gadget & Enterprise.

Perniagaan ini beroperasi di alamat No. 49C, Jalan Diplomatik, Presint 15, 62502 Putrajaya. Aktiviti utama ialah menawarkan perkhidmatan membaiki iPhone (IPHONE SPECIALIST) dan menjual iPhone baru dan iPhone secondhand secara lansung.

 


MISI
Misi utama perniagaan adalah untuk menjadi pemborong dan peruncit utama bagi iphone baru serta iphone 2nd di putrajaya dan seluruh semenanjung Malaysia.


 


VISI
Untuk menjadi sebuah organisasi sumber terulung dan terkenal serta berdaya saing dalam menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan menerusi pakatan kerja berpasukan yang teguh dan mantap.

  • facebook
  • instagram

+603-88615364

No. 49C, Jalan Diplomatik, Presint 15, 62502 Putrajaya, W.P. Putrajaya.

©2017 by Amar Gadget. Created by WMF