fbpx
Repair F2F

KENAPA KAMI SERING MENJADI PILIHAN?

Amar Gadget merupakan pakar di dalam servis BAIKPULIH dan PENUKARAN komponen peranti telefon pintar, komputer, komputer riba, MacBook dan iMac secara berdepan @ Face-to-Face.

Para pelanggan kami akan diberikan penerangan mengenai masalah yang dihadapi sebelum pakar kami menjalankan proses baikpulih. Tiada benda yang kami akan sembunyikan dan anda akan melihat pakar kami membaikpulih peranti anda.

SETIAP PERANTI BERBEZA

Kami memahami setiap peranti yang kami baikpulih berbeza-beza masalahnya walaupon untuk model yang sama. Ini kerana kami tahu setiap pelanggan kami mempunyai keutamaan yang berbeza.

Setiap peranti yang kami baikpulih kami akan cuba sebaik mungkin untuk memenuhi kehendak dan masa yang diberikan.

KEBOLEHKEPERCAYAAN DENGAN JAMINAN WARANTI

Setiap peranti yang kami baiki datang dengan waranti. Anda tidak perlu risau tentang masalah yang berulang dan boleh menahan nafas lega dengan waranti yang kami berikan.

Bagi kami setiap masalah yang kami selesaikan dan berjaya mengukir senyuman di wajah anda adalah matlamat utama kami.

ANTARA SERVIS YANG KAMI TAWARKAN

Pelbagai jenis servis yang kami tawarkan untuk peranti kesayangan anda. Mengapa beli baru jika ianya masih boleh dibaiki.

KETAHANAN BATERI
Bateri cepat habis walau baru cas? Bateri kong antara masalah yang kerap terjadi. Kami menyediakan penukaran skrin dalam masa 30 minit.
Papan Induk
Adakalanya penggunaan yang lasak atau cas berterusan boleh merosakkan papan induk peranti. Kami juga boleh menyelesaikan masalah tersebut.
Screen Pecah
Malang tidak berbau. Skrin pecah antara masalah yang kerap terjadi. Kami menyediakan penukaran skrin dalam masa 30 minit.
Kerosakan Air
Peranti terkena air dan tidak dapat berfungsi juga antara masalah yang kerap kami terima. Datang ke cawangan kami untuk kami periksa.
Previous
Next

SEHINGGA KE HARI INI RIBUAN KEROSAKAN TELAH KAMI SELESAIKAN

0
Penggantian Skrin
0
Penukaran Bateri
0
Baikpulih Kemasukan Air
0
Baikpulih Komputer

JANGAN TUNGGU LAGI, BIAR KAMI SELESAIKAN
MASALAH ANDA!

Hubungi talian khidmat pelanggan kami untuk mendapatkan khidmat nasihat awal sebelum anda datang ke cawangan kami.

INGIN MENGETAHUI JIKA
TERDAPAT SEBARANG PROMOSI?

0

TOP

X